Arduino schéma - arduino.sk

ARDUINO-1.0 -hex

Programovanie arduina
Príspevky: 26
Registrovaný: Str 02. Máj 2012 8:32:44

ARDUINO-1.0 -hex

Poslaťod lolo_671 » Pia 18. Máj 2012 15:09:50

Páni neviete niekto poradiť, ako sa dá z ARDUINO 1.0 vytiahnuť hex súbor?
U arduina 022 to fungovalo že človek stlačil shift+compile a vypísalo mu to cestu k súboru hex.
U ARDUINA 1.0 to akosi nefunguje.

Dík.

Administrátor
Príspevky: 6
Registrovaný: Str 14. Mar 2012 0:02:56

Re: ARDUINO-1.0 -hex

Poslaťod admin » Pia 18. Máj 2012 21:49:04

HEX súbor by mal byť po skompilovaní v TEMP foldríku. Skús dať compile a potom dať hľadať .hex vo windows tempe. Ak nepomôže skúsime vymyslieť niečo iné :) btw nemám windows, tak nemám ako overiť moju teóriu.

Príspevky: 26
Registrovaný: Str 02. Máj 2012 8:32:44

Re: ARDUINO-1.0 -hex

Poslaťod lolo_671 » Sob 19. Máj 2012 21:41:07

Servus, mal si pravdu, bol tam.

Ďakujem.

Cesta pre tých ktorí fičia na windowse C:\Documents and Settings\Local Settings\Temp\build5569401243704490905.tmp

Príspevky: 39
Registrovaný: Pon 28. Jan 2013 16:40:32

Re: ARDUINO-1.0 -hex

Poslaťod 007ToMMaS » Uto 02. Apr 2013 20:00:42

Tak dnes som si všimol že keď som robil si jeden program na skúšku ktorý mi prekvapivo šiel tak ako má a zistil som že som ho neuložil. Ale bol nahraný v arduine dátum bol 30.3.približne. To z tým temp nejde. Tam som ho nenašiel. Alebo skôr nenašiel som tam žiadne súbory čo by zodpovedali tomu že by to bol program do arduina. Vedeli by ste mi poradiť niečo iné? Ďakujem

Obrázok užívateľa
Príspevky: 311
Registrovaný: Pon 19. Nov 2012 12:01:08
Bydlisko: HC/BA

Re: ARDUINO-1.0 -hex

Poslaťod tomXX » Str 03. Apr 2013 13:30:55

U mňa na Windows 7 x64 je to v C:\Users\a*****to\AppData\Local\Temp

takéto foldre:
Kód: Vybrať všetko
21. 03. 2013  12:00    <DIR>          build2747791261213670981.tmp
17. 03. 2013  13:54    <DIR>          build2830303028211370963.tmp
02. 04. 2013  11:49    <DIR>          build3048613347044838969.tmp
01. 04. 2013  20:51    <DIR>          build3381519048058483802.tmp
29. 03. 2013  12:27    <DIR>          build3642037715496079680.tmp
28. 03. 2013  09:49    <DIR>          build3657800516159710346.tmp
30. 03. 2013  15:10    <DIR>          build3767310812633098859.tmp
30. 03. 2013  16:25    <DIR>          build3822749223056431271.tmp
01. 04. 2013  10:50    <DIR>          build3992394409002854881.tmp
21. 03. 2013  15:03    <DIR>          build4215484017378737388.tmp
21. 03. 2013  11:43    <DIR>          build4616839320817177903.tmp
29. 03. 2013  12:31    <DIR>          build5197575793594802892.tmp
29. 03. 2013  12:32    <DIR>          build520637171715447755.tmp
30. 03. 2013  19:41    <DIR>          build5481185644476848153.tmp
blog.sitepoint.sk - zaujímavé riešenia okolo Arduina

Príspevky: 39
Registrovaný: Pon 28. Jan 2013 16:40:32

Re: ARDUINO-1.0 -hex

Poslaťod 007ToMMaS » Str 03. Apr 2013 16:35:31

Tak už som to našiel konečne. Ale zas to nejde otvoriť lebo to neni vo formáte .ino šliak ma z toho trafí. Ako riešiš toto? Ďakujem

Obrázok užívateľa
Príspevky: 311
Registrovaný: Pon 19. Nov 2012 12:01:08
Bydlisko: HC/BA

Re: ARDUINO-1.0 -hex

Poslaťod tomXX » Štv 04. Apr 2013 8:24:32

Neriešim :) Tam máš len skompilované projekty, napr. HEX súbor sa priamo flashuje do čipu. INO z toho už nevyrobíš nijako. Treba si robiť zálohy, versioning...
blog.sitepoint.sk - zaujímavé riešenia okolo Arduina

Príspevky: 39
Registrovaný: Pon 28. Jan 2013 16:40:32

Re: ARDUINO-1.0 -hex

Poslaťod 007ToMMaS » Štv 04. Apr 2013 15:23:10

to si ma moc nepotešil. Vždy som si robil zálohu keď som robil niaku novú verziu. Neviem čo sa stalo keď som si ju neuložil. :/

Príspevky: 26
Registrovaný: Ned 17. Mar 2013 3:11:53

Re: ARDUINO-1.0 -hex

Poslaťod sampler » Pia 05. Apr 2013 13:17:58

Alebo projekty ukladat do Dropboxu ako to robim ja, da sa vratit spatne o 52 krokov tusim, takze aj ked clovek omylom nieco zmeni a prepise si funkcny projekt tak sa da vratit spat, samozrejme
ze viem ze to neriesi pripad, ak si clovek nieco neulozi vobec..

Príspevky: 39
Registrovaný: Pon 28. Jan 2013 16:40:32

Re: ARDUINO-1.0 -hex

Poslaťod 007ToMMaS » Pia 05. Apr 2013 19:16:06

Keď čosi robím a postupne to upravujem neprepisujem to ale uložím to napríklad ako verzia v1 a pod... :)

Späť na Software